Novinky na Kinoboxu: Série, epizody a zajímavosti

Novinky na Kinoboxu: Série, epizody a zajímavosti
Kinobox serie a epizody | Kinobox

Série a epizody

Největší změnou je přidání informací o sériích a epizodách u seriálů. Pokud si otevřete úvodní stránku seriálu, např. Mandalorian, uvidíte 3 vydané série, celkový počet epizod a časové rozpětí dílů. 
Pro stránky seriálu také vzniká nová podstránka Série, kde si můžete prohlédnout více informací. Kromě výčtu názvů epizod je zde i datum vydání a stopáž jednotlivých dílů. 
Jednotlivé série a epizody nejde hodnotit a v nejbližší době s touto funkcí nepočítáme. Naším cílem je tvořit jednoduchý a přehledný produkt, který vám usnadní rozhodování, na co se máte dívat. 

Zajímavosti

V posledních několika týdnech také intenzivně doplňujeme zajímavosti k filmům a seriálům, je před námi ještě hodně práce, ale postupně vše přidáváme. Už teď si můžete prohlédnout zajímavosti k nejlepším filmům roku 2023
Věděli jste např., že Cillian Murphy, který byl už tak dost štíhlý, musel výrazně zhubnout, aby se lépe přiblížil vzhledu skutečného J. Roberta Oppenheimera ve filmu Oppenheimer? Trénoval také jízdu na koni, aby při cvalu vypadal v sedle přirozeněji.
Kinobox nadále rozvíjíme a chystáme nové funkce a úpravy. Pokud naši práci oceňujete, budeme rádi, když se o nás zmíníte svým známým a přátelům a doporučíte jim naši aplikaci
Pokud nevidíte ve své aplikaci zmiňované změny, je nutné ji ve vašem mobilu aktualizovat.
V případě, že máte tip na vylepšení a nebo úpravu, můžete mně napsat sem do diskuze nebo na email radim@kinobox.cz.