Schwarzeneggerova zvířecí rodina se rozrostla. Internet si zamiloval prasátko Schnelly

Schwarzeneggerova zvířecí rodina se rozrostla. Internet si zamiloval prasátko Schnelly
Arnold Schwarzenegger a Schnelly | Facebook
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Herec

„Rodina se rozrůstá,“ napsal herec na svém instagramovém profilu. „Když jsem ho přinesl domů, uteklo a pobíhalo po celém pozemku. Nemohli jsme ho chytit,“ vysvětlil Arnold, odkud se vzalo jméno prasátka. Naštěstí už však nebere roha. „Je fantastické,“ prohlásil herec na adresu roztomilého dvojbarevného čuníka.
Arnold Schwarzenegger, Cherry a Schnelly
Arnold Schwarzenegger, Cherry a Schnelly | Instagram
Schwarzenegger kdysi vlastnil prasátko, které se jmenovalo Bacon. Inspiroval se prý svým hereckým kolegou z filmu Batman & Robin Georgem Clooneym, který měl prasečího mazlíčka Maxe. „Vždycky se mi líbilo, že má rád prasátka. Svého malého přítele bral všude s sebou,“ prohlásil Schwarzenegger pro Columbus Dispatch v roce 2014. „Tak jsem si taky koupil prase. Jenomže jsem někde musel udělat chybu, protože najednou mělo sto třicet kilo a já ho stěží uzvedl,“ dodal.
Arnold Schwarzenegger má doma kromě Lulu a Whiskey ještě tři psy, které pojmenoval Dutch, Schnitzel a Cherry. Během pandemie covidu sdílel na sociálních sítích videa, jak tráví čas v karanténě se svými čtyřnohými přáteli. Řada z těchto příspěvků se stala virálními a jeho záliba ve zvířatech mu získala další fanoušky a fanynky.
Americký herec rakouského původu má skutečně pestrý život. Z kulturistického šampiona se stal hollywoodskou akční megastar a později i guvernérem Kalifornie. V současnosti je pětasedmdesátiletý muž především na odpočinku se svými zvířaty, byť se nedávno objevil v seriálu FUBAR i v třídílném dokumentu Netflixu Arnold. A spekuluje se i o dalších filmových návratech. „Umím v životě vyvážit práci a zábavu. Je tak skvělé krmit ráno zvířata, všechna ta rozdílná dynamika mě nabíjí,“ prohlásil pro FOX 11.