Pamatujete si uhrančivého Richarda Grieca? Kam zmizel sexy kolega Johnnyho Deppa z Jump Street?

Pamatujete si uhrančivého Richarda Grieca? Kam zmizel sexy kolega Johnnyho Deppa z Jump Street?
Přísně tajné prázdniny | Warner Bros.
Za exotický a uhrančivý vzhled Richard Grieca mohou jeho rodiče - irská matka a italský otec. I díky němu se Richard neuplatnil nejen jako herec, ale též coby model značek Chanel, Armani nebo Calvin Klein.
Svého prvního konkurzu se Richard zúčastnil v roce 1968, největší slávu mu ale každopádně přinesl seriál Jump Street 21, kde se ujal role Dennise Bookera, který se později dočkal i samostatného seriálu Brooker. Do srdcí fanynek se ale zapsal i díky filmům Přísně tajné prázdniny nebo Gangsteři.
Richard Grieco, Marcia Strassman
Booker | Fox Network
Jeho sláva však netrvala příliš dlouho a ačkoliv je Richard stále herecky aktivní, nepatří mezi slavná jména. Natáčí hlavně menší televizní projekty či "béčkové" filmy, zvláště horory (za minulý rok jich natočit hned pět). Nevyhýbají se mu ani problémy s alkoholem, kvůli kterým byl i několikrát zatčen.
Na slavný seriál Jump Street si Richard Grieco zavzpomínal v roce 2014, kdy se ujal výše zmíněné role Dennise Brookera ve snímku 22 Jump Street. Vedle herectví se aktivně věnuje i hudbě a malířství.