Arnold si to konečně zase rozdá s Predátorem!

Arnold si to konečně zase rozdá s Predátorem!
Predátor | 20th Century Fox
Multiplayerová akce Predator: Hunting Grounds si sice podle prvních ohlasů neporadila s oblíbenou značkou úplně nejlépe, pořád ale existuje slušná šance, že tvůrci hru postupnými updaty vylepší. Ten první k tomu má rozhodně nakročeno - přivádí do hry ikonickou postavu majora Alana "Dutche" Schaefera v podání samotného Arnolda Schwarzeneggara!
Prostřednictvím "Dutch Tapes" budeme prý moci zažít pokračující příběh Dutche v období od konce filmu z roku 1987 do současnosti. To zní rozhodně lákavě, tak uvidíme, co to bude znamenat v praxi. Bezplatná aktualizace bude dostupná od 26. května 2020. Ve stejný den budou vydány také DLC, díky kterým bude možné si zahrát za současného Dutche v nové podobě (s doprovodnými skiny, viz níže), získat early access přístup ke zbraním nebo hlasové linie samotného Arnolda. Tady už si ale hráči budou muset připlatit.
arnold-si-to-konecne-zase-rozda-s-predatorem
Oficiální text distributora: Asymetrická střílečka zasazená do džunglí Jižní Ameriky, kde Predátor stopuje tu nejnebezpečnější kořist. Hrajte jako člen elitního Fireteamu a plňte paramilitární operace, než vás najde Predátor. Nebo si zahrajte za Predátora a lovte tu nejcennější kořist, vybírejte si ze sady smrtících mimozemských technologií a sbírejte jednu trofej za druhou.
Predator: Hunting Grouns