Na Netflixu podruhé Ve při. Oslavovaná minisérie pokukuje po velkých hvězdách

Na Netflixu podruhé Ve při. Oslavovaná minisérie pokukuje po velkých hvězdách
Ve při | Netflix
Ve při vypráví nečitelný příběh dvou cizinců (Steven Yeun a Ali Wong), kteří si po vzájemném nedorozumění ukáží prostředníček a poté se nestačí divit, jak se události divoce zamotávají. První sezóna si došla pro pozitivní hodnocení, vyhrála tři Zlaté glóby a osm cen Emmy, což je v každoroční silné konkurenci pořádný krajíc.
Ve při
Ve při
78%
Úspěch dokumentuje stoupající oblibu amerických příběhů o asijských přistěhovalcích či korejské tvorby, která má díky Parazitovi Oscara a zásluhou Hry na oliheň také nejsledovanější pořad v historii Netflixu. O druhou sérii má tudíž zájem streamovací gigant stejně jako studio A24, které proslulo přece jen vyhraněnější autorskou tvorbou.
Na to samozřejmě slyší velcí herci a herečky, kteří se dávno nestydí pracovat v televizi. Anne Hathaway, jež od Deníku princezny ušla dlouhou cestu až k potemnělému sociálnímu thrilleru Eileen, má hrát partnerku neméně slavného Jakea Gyllenhaala. Ten momentálně vyhlíží premiéru akčňáku Road House, který Amazon uvede s velkým očekáváním 21. března. S Hathaway se hvězda Donnieho Darka sešla už ve Zkrocené hoře a v ambiciózní romantické komedii Láska a jiné závislosti z roku 2010, kde jim chemie fungovala na jedničku.
Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal
Anne Hathaway a Jake Gyllenhaal – Láska a jiné závislosti | BontonFilm
Další plánovaný herecký tandem pro druhou sezónu Beef bude o něco mladší, ovšem nadějnější nováčky byste těžko pohledali. Cailee Spaeny je na strmém vzestupu poté, co skvěle zahrála Priscillu Presley v životopisném dramatu Priscilla. Letos se objeví také v Občanské válce Alexe Garlanda, s níž A24 vstupuje ke komerčnějším titulům, a samozřejmě v hororu Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze, který se bude odehrávat mezi událostmi prvních dvou dílů série. Jejím protějškem má být Charles Melton z May December, jenž letos usiloval o několik hereckých cen. Známý je též fanouškům seriálu Riverdale.
Žádné oficiální dohody se zatím neuzavřely, o druhou řadu Ve při však panuje velký zájem. Pokud vše dopadne podle plánu, kamery by se mohly rozběhnout už na podzim. A pokud do jejich záběru vkročí zmiňované osobnosti (i kdyby jen dvě z nich), další jistý hit je bezpečně v kapse.
zdroj: Deadline
Zatím se inspirujte žebříčkem nejlepších seriálů roku 2024 podle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.