Třetí sezóna Bílého lotosu bude podle Mikea Whitea nadměrná: delší, větší a šílenější

Třetí sezóna Bílého lotosu bude podle Mikea Whitea nadměrná: delší, větší a šílenější
Bílý lotos | HBO
Bílý lotos
Bílý lotos
82%
„Dokončuji scénář,“ nechal se slyšet White. „A pořád čekám, až bude možné rozjet casting. Každá řada má totiž nové herce a herečky, takže nás čeká ještě hromada práce. Jsem napnutý a už už bych se do toho rád pustil,“ dodal scenárista a režisér v jedné osobě.
Bílý lotos
Bílý lotos | HBO
Třetí řada seriálu, ukazujícího chování lidí různých sociálních vrstev a identit v turistických lokacích, zamíří po Havaji a Itálii do Thajska. Variety již dříve informovalo, že se vrátí Natasha Rothwells v roli Belindy z první řady. Možná se dočkáme rovněž licoměrného a hamižného manžela Tanyi (Jennifef Coolidge) Grega, ztvárněného Jonem Griesem, nebo zazobané Nicole Mossbacher (Connie Britton). Jennifer Coolidge se už dřív nechala slyšet: „Jestli by se v nějaké formě měla vrátit Tanya, tak třeba jako racek, který by Gregovi vykloval oči.“
„Pokud první sezóna tematizovala peníze a druhá se zaměřila na sex, myslím, že ta třetí by měla být víc satirická a celkově zábavnější, protože se bude věnovat východnímu náboženství a spiritualitě. Vypadá to na slušně pestrou škálu témat, která nás v dalších dílech Bílého lotosu čekají,“ dodal Mike White.
zdroje: EW, Variety