Plný dům se vrací na televizní obrazovky a bude ještě plnější

Plný dům se vrací na televizní obrazovky a bude ještě plnější
Stanice Netflix plánuje premiéru seriálu na příští rok a natáčení by mělo začít letos v červenci. Diváci se mohou těšit na 13 zcela nových epizod z pera tvůrce původního pořadu Jeffa Franklina. Režisérem je Mark Cendrowski.
John Stamos, Bob Saget, Lori Loughlin, Mary-Kate Olsen, Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure
Plný dům se vysílal od roku 1987 do roku 1995 a odstartoval hvězdnou kariéru jedněch z nejmilovanějších dvojčat USA Mary-Kate a Ashley Olsenových.
Když dvojčata začala v seriálu účinkovat, byl jim necelý rok a půl a před kamerou vyrostla v roztomilé mladé dámy, s nimiž později vznikla řada rodinný komedií. Z Olsenových se staly úspěšné herečky, producentky a módní návrhářky a ačkoli z filmové branže v posledních letech zmizely, přebrala rodinnou hereckou štafetu jejich mladší sestra Elizabeth. Ta právě řádí v kinech jako Scarlet Witch v Avengers: Age of Ultron. Pro řadu diváků je proto velkým zklamáním, že se Mary-Kate a Ashley do seriálu nevrátí.
Ashley Olsen
„Je mi to líto,“ uvedl Stamos. „Ale chápu, že jsou holky jinde. Přeji jim hodně štěstí a slibuji, že Vás náš seriál nezklame. Pro mnoho z nás to není otázka peněz, ale zábavy. Chceme dát fanouškům to, co si zaslouží za ta léta podpory.“
Do svých rolí se vrací Bob Saget, Candice Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Lori Loughlin a Dave Coulier. Tvrůci navíc slibují i to, že se v seriálu jako hosté objeví i další fanouškům známé postavy.