Warcraft má herecké obsazení! A prý i důležité poselství...

Warcraft má herecké obsazení! A prý i důležité poselství...
Fantastickým světem Warcraftu se v režii Duncana Jonese budou procházet jiná zajímavá jména. Jednotlivých rolí se nakonec ujmou Dominic Cooper, Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell a Rob Kazinsky.
Dominic Cooper
Všichni fanoušci se jistě moc těší a nezbývá než doufat, že výprava, triky i scénář přebije veškeré obavy, které by mohly vyvstat poté, co se o Warcraftu rozpovídal výše zmíněný Dominic Cooper: "V centru filmu bude lidský příběh. Několik hrdinů, jako je ten můj, budou lidé stojící proti kmenům domorodců a problémům, které svět sužují. Lidé zničili své země i životní prostředí, proto hledají nová místa, kde se usadit, a to i přes nesouhlas místních. Když jde o podobný příběh, který se k současné době váže, pak určitě stojí za natočení."
Warcraft: První střet
| Koncept
Hm... že by další ekologicky zaměřený Avatar? Snad si filmaři připraví něco jiného. Avatar odděný do plášťů, mečů a brnění by lidi dostat nemusel.
Natáčení Warcraftu by mělo začít ještě tento měsíc ve Vancouveru a premiéra pro USA je předběžně stanovena na 11. března 2016.