Na Mikuláše vejde do kin film, který není ani trochu svatý, ani trochu hodný - Oldboy! (SOUTĚŽ)

Na Mikuláše vejde do kin film, který není ani trochu svatý, ani trochu hodný - Oldboy! (SOUTĚŽ)
Josh Brolin
Oficiální text distributora: Po jednom mejdanu se Joe Doucett probouzí v neznámém pokoji a vedle kocoviny má mnohem závažnější problém. Neví kde je, nemá své osobní věci a hlavně - nemůže ven. V televizi navíc hlásí, že jeho žena byla zavražděna a on je hlavním podezřelým, po masakru v jeho domě zůstala naživu malá dcerka. A tak to zůstane na dlouhých 20 let. V Bílém domě se střídají prezidenti a on stále neví, kde je, kdo ho vězní, na jak dlouho a proč. Den za dnem v jedné malé místnosti. 20 let. Zničehonic se probouzí venku na svobodě. Jediné, na co od té chvíle myslí, je pomsta, za kterou jde nelítostně a brutálně. Brzy navíc v telefonu uslyší: „Jestli chceš vidět svou dceru ještě někdy živou, odpověz na dvě otázky. Proč jsem tě nechal uvěznit? A proč jsem tě teď pustil ven?“
Oldboy má díky výbornému obsazení a lákavému námětu velkou šanci stát se jedním z největších hitů letošního roku. Nemůžete se premiéry dočkat? Pak tu máme soutěž právě pro vás o 20 lístků na speciální předpremiéru „Oldboy, Mikulášská besídka, která není ani trošku laskavá“ v pražském kině Atlas, která se uskuteční v úterý 3. prosince od 20:00, nebo o den později v brněnském kině Scala, tedy ve středu 4. prosince od 20:30. (lístky rozdáváme po dvou)
A nyní již k soutěžní otázce, která řádně prověří, jestli jste výhry hodni.
Který pracovní nástroj se stal symbolem původního filmu? Napovíme, že nechybí ani v remaku, přičemž je zobrazen na českém plakátu.
Své odpovědi posílejte na soutez@kinobox.cz do 1.12. do 24:00.