Sci-fi Toma Cruise mění název a ukazuje nové fotky z filmu a plakáty

Sci-fi Toma Cruise mění název a ukazuje nové fotky z filmu a plakáty
Šancí na žánrovou nápravu bude sci-fi Edge of Tomorrow (před Comic-Conem známá jako All You Need Is Kill) s následující zápletkou: Blízká budnoucnost. Mimikové, hmyzu podobní mimozemšťané, vytrvale útočí na Zemi a mění velká města v hromadu sutin s milióny lidských obětí. Podplukovník Bill Cage (Cruise), který se nikdy nezúčastnil ani jediné bitvy, je náhle degradován a poté je bez přípravy a s mizernou výzbrojí nasazen do sebevražedné akce. Cage je během několika minut zabit, ale před svou smrtí se mu podaří zabít Alphu. Jakýmsi zázrakem opět ožívá na začátku stejného proklatého dne a musí znovu bojovat a umřít... a znovu a znovu.
Takže taková akčnější vesmírná variace na Na hromnice o den více.
Comic-Con neodhalil jen nový název, ale i několik stylových plakátů:
Na hraně zítřka
Emily Blunt
Tom Cruise
+ Unikly na internet dvě nové fotografie ze samotného filmu.
Tom Cruise, Emily Blunt
Tom Cruise, Emily Blunt
Edge of Tomorrow vstoupí do českých kin 29. května 2014. Režíruje Doug Liman (Agent bez minulosti), dále hrají Emily Blunt a Bill Paxton.
Víte že...
...  kvůli natáčení sekvence na začátku filmu bylo poprvé v historii Londýna kompletně zavřeno na 3 hodiny Trafalgarské náměstí? Podobné "vzrušení" zažili newyorčané v roce 2006, když bylo kvůli natáčení hitu Já, legenda Willa Smithe uzavřeno hned několik klíčových tepen města (hlavní křižovatka, pár bloků Páté Avenue, Brooklynský most a Washington Square Park).