Na Barrandově oslavili narozeniny rekordem!

Na Barrandově oslavili narozeniny rekordem!
na-barrandove-oslavili-narozeniny-rekordem-1
"Když jsem před rokem na startu vysílání říkali, že bychom rádi se sledovaností dosáhli na dvě až tři procenta trhu, řada lidí si nevěřícně klepala na čelo. V prosinci 2009 ale naše sledovanost už činila více než 4 procenta," chlubí se ředitel marketingu TV Barrandov Janis Sidovský výsledky, které dělají z Barrandova nejúspěšnější digitální stanici na našem trhu. 
TV Barrandov začala vysílat 11. ledna 2009, v červnu přistoupila k elektronickému měření sledovanosti formou peoplemetrů a už v červenci očekávanou hranici 2 % průměrného denního share překonala. Z původní tvorby diváky nejvíc zaujala originální předpověd počasí s moravskou rosničkou Milošem Čížkem Jak bude, zábavné pořady Zuzany Bubílkové Sametové hašteření a Politická střelnice či právě cyklus České milování. Z filmové tvorby diváky nejvíc zajímaly snímky Václava Vorlíčka Bouřlivé víno, Zralé víno a Mladé víno resp. Pane, vy jste vdova!, televizní Zlatovláska a seriál 30 případů majora Zemana.
Do dalšího roku vysílání Barrandov vstoupil dvanáctidílným slovenským seriálem s českou účastí Nikdy neříkej nikdy, v únoru přibyde bulvární magazín Prominenti moderovaný Jitkou Asterovou. V nabídce i nadále zůstává Politická střelnice Zuzany Bubílkové, sitcom Ivana Mládka Cyranův poloostrov a cyklus o mezilidských vzatzích České milování. Pátky jsou tradičně vyhrazeny starším českým filmům, ze zahraniční tvorby se chystá návrat Šmoulů (mezi sedmou a osmou večerní), nová série Melrose Place a detektivní Ostrov smrti.