Studia se tahala o Reynoldse s Tatumem. Jejich akční komedie už má kde vzniknout

Studia se tahala o Reynoldse s Tatumem. Jejich akční komedie už má kde vzniknout
Ztracené město (2022) | FX
Za projektem stojí scenáristické a sourozenecké duo Aaron a Adam Neeovi, jež by mělo stanout za kamerou i v režisérských křeslech. Společně se zapsali do povědomí veřejnosti především loňským dobrodružným rodinným filmem Ztracené město, jenž vypadá na první (a druhý i třetí) pohled jako nenápadný film, díky rozumnému rozpočtu ve výši 70 milionů dolarů však jeho 200 vydělaných milionů dolarů na tržbách považujeme za jednoznačný úspěch.
Ztracené město
Ztracené město
57%
Film, o němž se příliš nemluvilo a nezískal si zvlášť velkou přízeň kritiků ani filmových databází, se přesto stal v komplikované postpandemické sezóně nenápadným hitem. Šlo o titul, na nějž zabloudí rodiny s dětmi, jež jdou náhodou kolem multiplexu. Navýšení celkového rozpočtu na víc než dvojnásobek naznačuje, že Warneři mají vyšší očekávání. Snad se jim tyto velké ambice nestanou osudnými.
hbo-max-rijen-podivejte-se-na-novinky-ktere-by-vam-rozhodne-nemely-ujit-dockame-se-toma-hollanda-adrenalinu-komedie-temnych-thrilleru-a-spoustu-dalsiho-6
Ztracené město (2022) | Paramount Network
V hlavní roli se má vrátit Channing Tatum, jenž hrál hlavní roli i ve Ztraceném městě, a vedle něj stane marketingově vděčný Ryan Reynolds, který se může prokázat jako rozhodující prvek ohledně většího zájmu médií o snímek. Tatum i Reynolds film i koprodukují, každý prostřednictvím vlastní firmy.
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Herec, Účinkující

Příběh by měl vyprávět o zneuznaném detektivovi z Los Angeles, jenž se stane soukromým vyšetřovatelem a musí najít svého bratra, který je zapletený do krádeže diamantů. Nejde tedy o film, jehož příběh by nás okamžitě praštil do očí, záležet bude na konkrétním zpracování a na chemii mezi oběma hvězdami. Zdroje The Hollywood Reporter však varují, že kamery se podle všeho ještě nějakou chvíli nerozjedou, scénář totiž potřebuje řadu úprav. Je jasné, že Warneři usilovali o zisk filmu ozkoušených režisérů se dvěma hvězdami v čele, jeho přesná podoba je méně důležitá. Snad se jim tenhle přístup nevymstí.
Podívejte se na žebříček nejočekávanějších filmů příštího roku podle databáze Kinbooxu.
zdroj: The Hollywood Reporter