Trailerové novinky 4#

Trailerové novinky 4#

Trailer: 2Bobule

trailerove-novinky-4-1
Tak, a máme tu konečně plnohodnotný trailer. Na scény tvůrci nejsou skoupí, zato děj působí lehce zmatečně. Pořád je z toho ale cítit ona pohoda, toliko charakteristická pro první díl. Kryštof Hádek potvrzuje status „českého Michaela J. Foxe“, Lukáš Langmajer zdatně sekunduje a do toho se tvůrcům povedlo sehnat řadu hvězdných tváří do vedlejších rolí. Tak co říkáte, má druhý díl šanci na to být alespoň stejně zábavný, jako jeho předchůdce? Pokud trailer lidově řečeno „nekecá“, tak ano a léto bude skutečně letos o něco delší.
Hodnocení traileru: 70%
Více informací o filmu naleznete na kartě filmu.

Trailer: Kněžna Libuše

trailerove-novinky-4-2
Není to tak dávno, co jsme informovali o „české fantasy o kněžně Libuši, se kterou se pokusí mít románek Vlasta“… ano, zní to šíleně, ale tvůrci věří, že jim celé ty hrátky s historií odpustíme, protože to prý bude k valitní fantasy. Jak vypadá trailer? Jako když Uwe Boll natáčel Dungeon Siege, ovšem s tím rozdílem, že zde evidentně žádný herec neumí příliš dobře anglicky (což je v případě anglicky mluveného filmu docela problém). Epičnost v traileru zastupují pouze hudba a velkohubé titulky, vše ostatní je ochotnickým představením na české louce, kterému nelze naprosto nic věřit. Možná se pletu, ale tohle dle mého bude gigantický průser a hlasitý důkaz toho, že jisté části historie by měly skutečně točit jen ty národy, kterých se to týká.
Hodnocení traileru: 20%
Více informací o filmu naleznete na kartě filmu.

Trailer: Jánošík. Pravdivá historie

trailerove-novinky-4-3
Nový (prodloužený název) s sebou přináší i finální trailer, který bude lákat diváky do kin. A láká dobře. V kontrastu s otřesnou Libuší je patrné, že zdejší tvůrce měl za 1) nějaké finanční prostředky a za 2) talent. Upoutávka toho přináší hodně, prakticky každý druhý záběr je dostatečně zajímavý, aby chtěl člověk vidět celou scénu a střihová skladba je takřka bezchybná. K naprosté dokonalosti tomu sice něco chybí, rozhodně je ale šance, že Jánošíka budou brát diváci v kinech útokem. Tohle si totiž zaslouží pozornost. Minimálně v úderné trailerové koláži.
Hodnocení traileru: 80%
Více informací o filmu naleznete na kartě filmu.
Související články:
Trailerové novinky 3#
Trailerové novinky 2#
Téma: Filmový trailer (VIDEO)