Benicio Del Toro v novém thrilleru Netflixu Ještěr po boku Justina Timberlakea

Benicio Del Toro v novém thrilleru Netflixu Ještěr po boku Justina Timberlakea
Ještěr | Netflix
Ještěr
Ještěr
71%
Detektiv Tom Nichols (Del Toro) je na stopě vrahovi a jedinou překážku k jeho dopadení představuje policistova vlastní minulost. „Je to osudový muž,“ prohlásil o své postavě Del Toro pro TUDUM. „Dostane druhou šanci, ale pak se stane něco, co přinese zúčtování,“ dodal. Nichols se bude muset vypořádat se spiknutím a korupcí, které charakterizují život na malém městě. Držitel Oscara se podílel na scénáři s režisérem Singerem a Benjaminem Brewerem. „Užili jsme si u toho dost zábavy,“ poznamenal Del Toro.
Ještěr: trailer | Netflix
Detektiv bude pátrat po vrahovi mladého realitního makléře v případu, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá. Během toho ztratí iluze o svém vlastním životě. „Mám rád prvek nepředvídatelnosti. Ve filmu je několik momentů, kterým říkám ‚oh, shit‘, ostatně právě ony mě přivedly k zapojení se,“ potvrdil Benicio Del Toro. Vedle něj se ve snímku objeví rovněž Justin Timberlake jako manžel oběti Will. „Líbí se mi ztvárnit charakter, který neustále reaguje na události v narativu a který je nepředvídatelný i proměnlivý,“ řekl Timberlake.
Další hvězdou je Alicia Silverstone, představitelka Judy, manželky Toma Nicholse. Silverstone a Del Toro si spolu zahráli v roce 1997 ve filmu Vyděrači a z opětovného pracovního spojení byli nadšení. „Panuje mezi námi vzájemný hluboký respekt a potěšení ze spolupráce, takže všechno šlo skvěle,“ potvrdila herečka. Ve filmu se objeví rovněž Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi a Michael Carmen Pitt.
Ještěr bude mít v září premiéru na festivalu v Torontu, od 6. října bude k vidění na Netflixu.
Podívejte se na žebříček nejlepších thrillerů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.