ONEMANSHOW vezme česká kina útokem. Co má Kazma za lubem?

ONEMANSHOW vezme česká kina útokem. Co má Kazma za lubem?
ONEMANSHOW: The Movie | ATTACK FILM
ONEMANSHOW: The Movie
ONEMANSHOW: The Movie
50%
One Man Show odstartoval Kazma na Streamu roku 2008. Pranky za tu dobu dotáhl k dokonalosti. Možná ještě zajímavější než to, co Bartošek udělal, bylo pro sledující zajímavé sledovat mechanismus, který k tomu vedl. V posledních letech se Kazma navíc zaměřil nejen na opulentní akci amerického střihu (zakopané auto plné peněz a podobně), ale na důležitou message, kterou celou produkčně složitou peripetií sledoval (splnit sen člověku, jehož čas je omezený, upozornit na nevyléčitelnou chorobu).
KVIFF: Kazma předvedl další prank, ve Varech si vystřelil z novinářů i slavných herců
Filmy4. 7. 2023
KVIFF: Kazma předvedl další prank, ve Varech si vystřelil z novinářů i slavných herců
ONEMANSHOW: The Movie toho v rámci proma příliš neprozrazuje. Víme, že Kazma do fiktivního snímku obsadil slavné české herce, s velkou pravděpodobností bude děj filmu pokračovat i po jeho konci v kině, půjde o desítky milionů korun (nebo spíš stovky tisíc dolarů). Digitální symbol 7 ovládl letní festivalovou sezónu, některé předměty z traileru se nacházejí na území České republiky, ale už z filmové upoutávky je jasné, že se bude cestovat po světě a sociální sítě projektu včetně traileru hojně využívají angličtinu.
Všechno co víme o ONEMANSHOW: The Movie | Filmová sedmička
Kazma si s námi všemi opět pohrává a vy se ve videu Filmové Sedmičky dozvíte některé z teorií, jak by Bartošek mohl filmové médium pro svůj projekt, kterým možná celou ONEMANSHOW ukončí, využít.
Téměř jisté je to, že se Kazmovi podaří do kin dostat ty, kteří by jindy do klimatizovaných sálů nepřišli. Půjde s velkou pravděpodobností o podobný případ jako s filmovým Vyšehradem, na který vloni přišlo do kin přes 690 tisíc diváků a divaček.
zdroje: Kinobox, Filmová Sedmička