Crackcoon: Medvěd na koksu působí vedle sjetého mývala jako neškodné zvířátko

Crackcoon: Medvěd na koksu působí vedle sjetého mývala jako neškodné zvířátko
Crackcoon | Fuzzy Monkey Films
Crackcoon
Crackcoon
Již v březnu na sebe upozornil Cocaine Shark, v němž tvůrci vyměnili medvěda za žraloka. Zatímco Medvěd na koksu však byl poctivý studiový film, kde nechybělo několik hvězdných jmen v obsazení (Keri Russell, ), Cocaine Shark je takový ten druh nejlacinější kopírky, která nemá absolutně žádné ambice.
Novinka Crackcoon, v níž pro změnu řádí zfetovaný mýval, také nenabídne žádné terno. I v tomto případě mluvíme o amatérském projektu nejhrubšího zrna. Tenhle nicméně alespoň vznikal z upřímného nadšení. Film natočil jistý Brad Twigg, který obecně nikdy nic moc dobrého nevytvořil, ale na rozpočet sháněl peníze přes crowdfunding a minimálně na nechutných efektech si dal, pokud můžeme soudit z prvního traileru, záležet. A o něco takového jde u podobné podívané především.
Crackcoon: trailer | Fuzzy Monkey Films
Příběh vychází z Medvěda na koksu. Když drogový dealer při automobilové honičce s policií odhodí v lese synteticky upravenou drogu, dostane se k ní nevinné zvíře a po jejím požití se promění v děsivého zabijáka. Poblíž jsou samozřejmě různí turisté, takže monstrum má na kom hodovat.
Snímek měl údajně vyjít na pouhých 25 tisíc dolarů. Pokud by to byla pravda, vypadá výsledný film z traileru vlastně ještě docela dobře. Dalších 10 tisíc by Twigg chtěl využít v postprodukci na triky, hudbu, zvuky, color grading atd. Pokud vše půjde dobře, Crackcoon se podívá do světa ještě letos.