Uma Thurman prezidentkou USA. V gay romanci se její syn zamiluje do britského prince

Uma Thurman prezidentkou USA. V gay romanci se její syn zamiluje do britského prince
Red, White & Royal Blue | Amazon Prime Video
Červená, bílá a královsky modrá
Červená, bílá a královsky modrá
72%
Snímek z produkce Amazonu adaptoval stejnojmenný LGBTIQ+ bestseller Casey McQuiston, který u nás vyšel s názvem Červená, bílá a královsky modrá. Příběh vypráví o americkém mladíkovi Alexovi (Talyor Zakhar Perez), jehož matka byla zvolená prezidentkou USA a který se tím pádem proměnil ve veřejně sledovanou osobu. Stává se objektem spekulací a intrik Bílého domu, navíc panuje rivalita mezi ním a jeho britským protějšem, princem Henrym (Nicholas Galitzine).
Red, White & Royal Blue: trailer | Amazon Prime Video
Problém nastane, když paparazzi zachytí svým objektivem, jak se oba mladíci poperou na královské svatbě. Aby se urovnaly vztahy mezi oběma zeměmi, rodiny Alexe a Henryho donutí předstírat přátelství, které však přeroste v něco mnohem cennějšího... Jenže Alex musí mít na paměti, že jeho chování nesmí ohrozit kampaň matky za znovuzvolení.
Snímek by se měl v nabídce Amazon Prime objevit 11. srpna. Stane se tak poté, co Uma Thurman dokončí natáčení thrilleru The Kill Room, v němž hraje se svou dcerou Mayou Hawke, která je momentálně jednou z hvězd seriálu Stranger Things.