Ve hvězdně obsazené přisprostlé komedii se sejde Deadpool s Aquamanem

Ve hvězdně obsazené přisprostlé komedii se sejde Deadpool s Aquamanem
Free Guy | Walt Disney Studios
Reynolds se zapsal jako sarkastický Deadpool, Plaza ztvárnila roli v kultovním seriálu Odbor městské zeleně a vloni si ji lidé zamilovali v Bílém lotosu. A Jason Momoa je Khal Drogo s Aquamanem v jednom. Všichni tři mají své veřejné persóny a často je udržují i během rozhovorů – obzvlášť Plaza je známá tím, že ráda vyvádí novináře z míry.
Nyní se podle severu Deadline společně sejdou ve filmu Animal Friends, který by měl být mládeži nepřístupnou road trip komedií. Další detaily o ději zatím nejsou venku, námět filmu bude ale zajímat málokoho – je jasné, že hlavním lákadlem je trojice herců, ještě doplněná Vincem Vaughem.
Deadpool 3
Režisér Peter Atencio, jenž vyhrál Emmy za práci na seriálu Key & Peele, nyní chystá uvedení své akční komedie The Machine s Markem Hamillem v jedné z hlavních rolí. Hned po ní by se měl začít věnovat Animal Friends. The Machine bohužel zatím nemá jistou premiéru v Česku, podle reakcí ze zahraničí ale budeme mít větší jasno, co očekávat. Na scénáři pracují Kevin Burrows a Matt Mider, kteří mají na kontě třeba adult animated sérii Gentlemen Lobsters. Film vzniká v koprodukci společnosti vlastněné samotným Reynoldsem.
Už hodně dlouho jsme nedostali komedii, která by se nějak výrazněji zapsala do kulturního povědomí. Pokud někdo může prolomit kletbu, tak tahle parta!