Pokračování polského softporna 365 dní, které dobylo Netflix, se představuje v prvním traileru

Pokračování polského softporna 365 dní, které dobylo Netflix, se představuje v prvním traileru
365 dní: Ten den (2022) | Netflix
V roce 2020 se jedním z největších filmových hitů uvedených na Netflixu stala překvapivě adaptace prvního dílu knižní trilogie 365 dní, která bývá označována za polskou odpověď na celosvětový erotický fenomén Padesát odstínů. Napsala ji Blanka Lipinska a film byl u nás k vidění dřív, než v Česku vyšel knižní překlad. Vznik adaptace druhého dílu, za nímž stojí totožný tvůrčí tým, zabral dva roky a premiéra bude opět na Netflixu. Zda je na co se těšit, můžete posoudit zhlédnutím první upoutávky.

Trailer: 365 dní: Ten den

365 dní: Ten den
Vypadá to, že idylické soužití mocného sicilského mafiána Massima (Michele Morrone) a jeho milé Laury (Anna Maria Sieklucka), kterou unesl a dal jí přesně jeden rok na to, aby se do něj zamilovala (což mu evidentně vyšlo), v pokračování významně naruší gangsterův sexy bodyguard, jehož kouzlu Laura zjevně podlehne. Jádrem peprné podívané tedy tentokrát zřejmě bude klasický milostný trojúhelník.
Kvalitní film nás asi ani tentokrát nečeká, velkým hitem na populární streamovací platformě se ale 365 dní: Ten den pravděpodobně stane stejně jako jeho předchůdce. Dlužno podotknout, že interní měření Netflixu, která byla zveřejněna, mluvila i o tom, že původních 365 dní patří k nejméně dokoukaným filmům. Většina lidí jen přeskakuje na erotické scény a děj vůbec nevnímá. Film se dočkal také velkého výsměchu a různých parodií.
Na Netflix snímek dorazí už 27. dubna.