Kevin Spacey hlásí comeback - po čtyřech letech mu první roli nabídla legenda italského filmu

Kevin Spacey hlásí comeback - po čtyřech letech mu první roli nabídla legenda italského filmu
Americká krása, Kevin Spacey | 1999 Dreamworks Pictures
Během následující bouře putoval Gore do trezoru a dodnes nevyšel. Poslední sezóna Domu z karet se narychlo přepisovala a tvůrci Spaceyho Franka Underwooda, do té doby hlavní tvář seriálu, suše mimo obraz zabili. A pro Všechny prachy světa putovaly jeho scény na podlahu střižny a v přetáčkách, pouhý měsíc před plánovanou premiérou, ho zastoupil Christopher Plummer.
Kevin Spacey
Dům z karet
Spacey byl jednou z těch velkých ryb, které se chytily do sítě první vlny Mee Too a i proto šlo o tak rychlý proces. Dodnes nicméně nebyl herec za nic odsouzen. Vyřčená obvinění se buď nepotvrdila, nebo byla rovnou smetena soudem ze stolu. Což nic nemění na faktu, že je Spacey od roku 2018 na černé listině a jediný film, jenž s ním od vypuknutí skandálu vyšel, je Billionaire Boys Club (2018). A vyšel jen proto, že by se studiu nevyplatilo ho nevydat a na nějaké přetáčky vážně neměla skromná produkce peníze.
Billionaire Boys Club, Kevin Spacey
Billionaire Boys Club, Kevin Spacey | Vertical Entertainment
Nyní se Spacey konečně dočká comebacku. Vím, že ono "konečně" může mít pro někoho podivnou pachuť, ale nikdo mi nevyvrátí, že jde o jednoho z nejlepších herců své generace a osobně se těším, až ho zase v něčem novém uvidím. Což by mělo být příští rok, protože Spacey získal roli v připravovaném italském snímku L’uomo Che Disegno Dio (Muž, který nakreslil Boha), jehož režie se ujme legendární Franco Nero. "Jsem nadšený z toho, že Kevin souhlasil s účastí na mém filmu," uvedl Nero pro ABC News.
Ve filmu si zahraje i Nerova manželka Vanessa Redgrave. Nic dalšího v tuhle chvíli bohužel o projektu nevíme, ale produkce se jistě brzy o detaily podělí.
Franco Nero
Franco Nero | Jakubisko Film Slovakia
Tak co říkáte na návrat Spaceyho před kameru? Budete jeho comeback - stejně jako já - vyhlížet s očekáváním, nebo pro vás coby herec skončil?