Ryan Reynolds, Gal Gadot a Dwayne Johnson vysekli poklonu filmovému štábu. Akční komedie Red Notice hlásí dotočeno

Ryan Reynolds, Gal Gadot a Dwayne Johnson vysekli poklonu filmovému štábu. Akční komedie Red Notice hlásí dotočeno
Ryan Reynolds, Gal Gadot a Dwayne Johnson | Netflix
Natáčení samozřejmě přerušila letošní pandemie, která nicméně v poslední době poněkud ustoupila, tudíž za dodržení výrazného množství bezpečnostních a hygienických opatření natáčet lze. Čehož Netflix využil jakmile to bylo možné a vrhl se na dotáčky, které úspěšně zvládl. Nyní hlásí, že Red Notice je dotočen.
ryan-reynolds-a-dwyne-johnson-maji-zase-volno-red-notice-je-konecne-dotocena
Natáčení Red Notice | Netflix
A že to nebylo nic snadného je patrné z publikovaných fotografií, které na svých instagramových profilech sdíleli všichni tři hlavní protagonisté. Společně s rozloučením s natáčením nezapomněli na slova neskutečného obdivu a chvály na adresu štábu, který dělal za ztížených podmínek naprosté maximum pro to, aby všichni zůstali v bezpečí a nedošlo k dalšímu přerušení natáčení. Všichni před štábem smekli a z vydaných fotek je patrné proč. Herci během natáčení mohli své ochranné prostředky občas sundat, jejich kolegové za kamerami si ale neoddechli a trávili v nich celé dny.
ryan-reynolds-a-dwyne-johnson-maji-zase-volno-red-notice-je-konecne-dotocena-2
Natáčení Red Notice | Netflix
Termín premiéry Red Notice zatím ještě nemá, ale můžeme se těšit na pořádnou akční thrillerově laděnou zábavu, jejímž hrdinou je agent Interpolu (Johnson) snažící se dopadnout nejhledanější zlodějku umění (Gadot). To by mu ale nesměl zkřížit cestu nejschopnější podvodník světa (Reynolds)...
Režisérem a autorem scénáře je Rawson Marshall Thurber. Všechny obrázky naleznete v galerii článku.