Připravuje se nová Sestra v akci. Kde ji uvidíme?

Připravuje se nová Sestra v akci. Kde ji uvidíme?
Sestra v akci | Warner Bros.
Sestra v akci ale nebude ten případ. Před pár týdny spuštěná streamovací služba Disney+ totiž přichází s novým modelem - pokračováními / remaky známých hitů, které jsou exkluzivně určeny pro zmíněnou platformu.
Na Disney+ se tak podívají remaky hitů Noc v muzeu a Sám doma a dojde i na novou Sestru v akci. Podle očekávání nebude mít Whoopi Goldberg s filmem nic společného, takže je otázkou, kdo převezme hlavní roli a co nás vlastně čeká. Vzhledem k tomu, že chce Disney+ do velké míry cílit na mladší diváky, nedivil bych se nějaké teenage verzi hrdinky původních filmů.
Zatím není jisté, kdy se reboot Sestry v akci na Disney+ podívá. Ale českým divákům to tak jako tak může být jedno, protože do našich končin Disneyho nová dojná kráva ještě dlouho nedorazí. Podobným způsobem zazdít start očekávané služby (dvakrát tolik s premiérou Mandaloriana) je jednoznačně nešťastný tah v době, kdy Netflix šlápl do plné lokalizace. S takovou než se sem Disney+ konečně doplazí, tak už možná nebude ani nikoho zajímat.
Whoopi Goldberg
Kathy Najimy, Whoopi Goldberg