Venom 2 za účasti věhlasného kameramana a Woody Harrelsona. Dorazí i Spider-Man?

Venom 2 za účasti věhlasného kameramana a Woody Harrelsona. Dorazí i Spider-Man?
Venom | HN Entertainment
Pokračování Venoma se nyní nachází v předprodukční fázi, kterou režisér Andy Serkis zahájil tento měsíc v Londýně. Již v září má na palubu naskočit také renomovaný kameraman Robert Richardson (držitel 3 Oscarů, spolupracovník Martina Scorseseho a Quentina Tarantina), který v nedávném rozhovoru rovněž potvrdil hereckou účast Woodyho Harrelsona, který se objevil už v potitulkové scéně jedničky coby maniakální Cletus Kasady. Richardson, který měl původně pracovat na novém Batmanovi, uvízl po odchodu Bena Afflecka od projektu v toužebném přání podílet se na nějakém superhrdinském příběhu.
To ho přivedlo až do Sony a k dvojce Venoma, přičemž nezastírá, že rozhodující vliv při rozhodování pro něj měla právě diskutovaná účast Harrelsona. "Je to neprozkoumané území a myslím si, že tenhle film to pomůže prozkoumat, protože máte jednak pamětihodný charakter v podobě Venoma, a nyní navíc Woodyho Harrelsona, jenž si očividně také odbude svůj malý výstup."
Woody Harrelson
Venom | Sony
Richardson také přiznává, že je velkým fanouškem Toma Hardyho. "Těším se na to, je to pro mě velká změna. Myslím, že Hardy je jedním z nejlepších. Nikdy nechybuje. Moc se těším, až s ním budu sedět a sledovat jeho výkon."
Velkou otázkou však zůstává osud Toma Hollanda, jehož Spider-Man čeká po rozpadu spolupráce mezi Sony a Disney na svůj další projekt, jímž by dost dobře mohl být právě druhý Venom. Načasování ze strany Sony, které opět dřímá v rukou plnou kreativní kontrolu, by to bylo vskutku perfektní. Vždyť Venom navzdory brblání kritiků skóroval s výdělkem 850 milionů dolarů, zatímco Spider-Man si i Daleko od domova došel pro luxusní miliardu. Každý si jistě umí představit, jaké částky by mohly být na pořadu dne po připojení Petera Parkera k novému univerzu Venoma.
Sám Holland by se jistě nebránil. Jak řekl nedávno na Comic-Conu v
Tom Holland
Tom Holland | Marvel Studios
Philadelphii: "Je to velmi vzrušující. Všechny ty nápady ohledně toho, jak lze rozšířit svět Spider-Mana a zkřížit ho s dalšími lidmi a postavami." A co víc, Holland se už dříve nechal slyšet, že by byl absolutně nadšený ze spolupráce s Hardym. "Víte, hrozně rád bych dělal film s Tomem Hardym. Kdybychom někdy dostali šanci natočit společně film s Venomem, bylo by to super cool." Tehdy ale mladý herec ještě zdůrazňoval, že by vše muselo vzniknout pod záštitou MCU. To už nyní nelze a bude zajímavé sledovat, jestli se pavoučí muž zabydlí v novém studiovém zázemí již v následujícím velkém bijáku. Zatím to vypadá celkem nadějně.
A co vy? Přáli byste si, aby hvězdnou sestavu Andy Serkis, Robert Richardson, Tom Hardy a Woody Harrelson doplnil také Tom Holland?