Čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, přesto bude režírovat komiks s ženskou hrdinkou

Čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, přesto bude režírovat komiks s ženskou hrdinkou
Bryan Singer | 2003 - Twentieth Century Fox
Natáčení Bohemian Rhapsody provázely problémy. Režisér Bryan Singer údajně nedocházel na plac a nevycházel s hlavní hvězdou, což vedlo k jeho vyhazovu. I když za něj film dokončovali jiní, je pod filmem podepsán jako jediný režisér. V současné době čelí řadě obvinění od můžu, které údajně sexuálně obtěžoval, takže od něj mnozí lidé dávají ruce pryč. Nikoli však producent Avi Lerner, se kterým již nějakou dobu připravuje Rudou Sonju:
"Pořád pracuje na Rudé Sonje a pořád je k filmu upsán Bryan Singer. Bohemian Rhapsody vydělal celosvětově přes 800 milionů dolarů, to z něj dělá nejúspěšnější drama historie, což dokazuje Singerovu pozoruhodnou vizi a důvtip. Znám rozdíl mezi účelovým šířením fake news a realitou a jsem se svým rozhodnutím naprosto spokojený. V Americe je člověk nevinen, dokud mu není prokázána vina," uvedl na Singerovo angažování Lerner.
Bezpochyby svým postojem spustí pěknou bouři a je otázkou, jestli jí ustojí. Zatím proti Rudé Sonje v režii Singera příliš lidí neprotestovalo, což se ale nyní určitě změní. Hlavně ženám jeho postoj nejspíš nebude hodně po chuti.
Patrick Stewart, Bryan Singer
Rami Malek