Filmové Uncharted našlo nového režiséra. Ale zajímá to ještě někoho?

Filmové Uncharted našlo nového režiséra. Ale zajímá to ještě někoho?
Uncharted 4: A Thief's End | Sony
Zatímco v předchozích případech byly důvodem kreativní neshody, u Levyho byla situace pragmatičtější. Levy již nějakou dobu připravoval komedii Free Guy, v níž Ryan Reynolds bude hrát bankéře, který zjistí, že je hráčem ve videohře (takže nás nejspíš čeká nahláškovanější verze Matrixu). A k natáčení Uncharted se v minulosti vyjádřil v tom smyslu, že je vše otázkou správného načasování. Adaptace herního hitu se ale neustále odkládá a Free Guy nově dostal zelenou k natáčení. Takže dal Levy logicky přednost jemu.
Filmové Uncharted proto muselo (znovu) najít nového režiséra. Kdo je jím tentokrát? Dan Trachtenberg, který má na kontě solidní Ulici Cloverfield 10. Můžete se začít sázet, jak dlouho u projektu vydrží...
Studio pořád pracuje s variantou, že se film zaměří na mládí Nathana Drakea, jehož si zahraje Tom Holland. Vzhledem k tomu, že podle ohlasů o tuhle verzi vlastně nikdo nestojí (dvakrát tolik poté, jak nadšeně byl přijatý fan film s fanoušky favorizovaným Nathanem Fillionem), musí jeden studio Sony téměř obdivovat, s jakou urputností se tenhle film snaží přivést k životu.
Uncharted: Live Action Fan Film
Tom Holland