Lisbeth Salanderová se ocitá v pavoučí síti svého dvojčete! Nový trailer k Miléniu 4 je tu

Lisbeth Salanderová se ocitá v pavoučí síti svého dvojčete! Nový trailer k Miléniu 4 je tu
Zajímavostí je, že sám Stieg Larssonchtěl, aby měla série Milénium deset dílů. Sám ale před svou náhlou smrtí stihla napsat jen 3 a ¾ čtvrté. V držení jeho životní partnerky je celá jeho nedokončená práce i poznámky k dalším dílům, které ale odmítá komukoli předat. Jednou se nechala slyšet, že prý jeho práci dokáže dokončit sama. Zda k tomu někdy dojde, nikdo netuší. Milénium je ale obdivuhodné dílo, které samozřejmě zaujalo i filmaře.
Původní filmová trilogie s Noomi Rapace je vynikající a ačkoli se Hollywood pokoušel o remake, poměrně narazil. Rozhodl se tedy vydat jinou cestou a zfilmovat to, co jejich severští kolegové ještě nestihly – knihy Davida Lagercrantze. Do kin tak míří čtvrtý díl Miléna s titulem Dívka v pavoučí síti a v hlavní roli Lisbeth se představí Claire Foy. Navnadit vás nyní může i nový trailer.
Dívka v pavoučí síti
Oč ve čtvrtém Miléniu půjde? "Mikael Blomkvist a Lisbeth Salanderová opět spolu. Časopis Milénium má nové majitele a proslýchá se, že investigativní novinář Mikael Blomkvist je vyhořelý a uvažuje o změně zaměstnání. Pozdě v noci Blomkvistovi zavolá profesor Frans Balder, přední odborník na výzkum umělé inteligence. Balder mu sdělí, že pro něj má důležité informace a že se setkal s výbornou mladou hackerkou, která se podobá někomu, koho Blomkvist velice dobře zná. Mikael Blomkvist doufá v exkluzivní reportáž, kterou on i Milénium tak zoufale potřebují. Ovšem Lisbeth Salanderová má jako obvykle své vlastní plány. Nadešel čas, aby se jejich cesty ještě jednou zkřížily." (oficiální anotace ke knize)
Dívka v pavoučí síti bude mít v českých kinech premiéru 8. listopadu letošního roku.