Fantastická zvířata a kde je najít? To už je pasé, brzy nám filmaři prozradí Zločiny Grindelwaldovy

Fantastická zvířata a kde je najít? To už je pasé, brzy nám filmaři prozradí Zločiny Grindelwaldovy
Fantastická zvířata a kde je najít
Filmový producent David Heyman prozradil nové strhující informace ze světa Fantastických zvířat. Ve druhém díle se máme těšit na mnohem temnější atmosféru, než jakou měl díl první. Děj se bude odehrávat převážně v Paříži, ale podíváme se také opět do New Yorku, či Londýna.
Objeví se spousta nových postav, jakou je například Mlokův (Eddie Redmayne) starší bratr Theseus Scamander (Callum Turner). Theseus je na rozdíl od svého mladšího bratra průbojnější a sebevědomější. Za své činy během první světové války je Theseus považován za hrdinu. Chudák Mlok, zdá se tedy být tím méně doceněným mladším bratrem – zatím.
Fantastická zvířata 2: Dostane Johnny Depp padáka kvůli údajnému bití exmanželky?
Téma30. 11. 2017
Fantastická zvířata 2: Dostane Johnny Depp padáka kvůli údajnému bití exmanželky?
Theseus nebude zdaleka jedinou novou postavou. Už v prvním díle padla zmínka o Letě Lestrange (Zoë Kravitz). Právě Leta byla dívka, která si jako první získala Mlokovo srdce a to již za jejich společných studiích na Bradavické škole čar a kouzel. Také byl zmíněn ten fakt, že Mloka ze školy vyloučili kvůli tomu, že ohrozil zvířetem jiného studenta. Podle všeho to ale jinak, Mlok vzal na sebe vinu za svou milou. I když byla právě Leta tou, která ohrozila okolí, Mlok, který ji miloval, se nechal vyloučit místo ní. Několik dlouhých let se podle všeho neměli setkat, ale Mlok na ni nikdy nezapomněl a stále u sebe nosil její fotografii. Na propagačních fotografiích se Leta objevuje po boku Thesea. Jak to tedy s nimi doopravdy je? Vyměnila Leta Mloka za jeho staršího bratra? Nebo je pravda ještě úplně někde jinde?
Na scénu nastupuje také mladý Brumbál (Jude Law), který se má stát jednou z dalších hlavních postav série. Podle slov autorky knižních předloh J. K. Rowling je zde možnost, že mezi Grindelwaldem (Johnny Depp) a Brumbálem byl kdysi v minulosti partnerský poměr. Jestli nám film něco prozradí? Podle Heymana je ve druhém díle hlavním tématem láska… a doslova bylo řečeno "láska všeho druhu". Je tudíž dosti možné, že se skutečně nějakých žhavých novinek ze života mladého Brumbála dočkáme.
Co se dá poznat už jen z prvních propagačních fotografií, to je fakt, že se na scénu vrací také Credence (Ezra Miller). Očekává se, že bude vystupovat jako kladná postava. Nebo - přesněji řečeno - postaví se na stranu, která bojuje proti Grindelwaldovi. Je tu velká možnost, že se jedná právě o pomstu, po které díky tomu, co mu Grindelwald v předchozím díle dělal, prahne. 
Další díl z této filmové série se tedy zdá být příběhově velmi silný. Jak se s tím tvůrci poprali a jak ve výsledku bude film vypadat? Bude ještě úspěšnější než díl předchozí? Nebo naopak celou sérii shodí? Na to si budeme muset ještě pár měsíců počkat, já osobně už se ale velmi těším, až film uvidím.
Fantastická zvířata a kde je najít 2 vstoupí do českých kin 15. 11. 2018.
Zoë Kravitz, Katherine Waterston, Ezra Miller, Dan Fogler, Johnny Depp, Jude Law, Callum Turner, Alison Sudol, Eddie Redmayne, Claudia Kim
Fantastická zvířata a kde je najít 2