Fantastická zvířata 2 mají nový název a první fotku s mladým Brumbálem a Mlokovou láskou z mládí

Fantastická zvířata 2 mají nový název a první fotku s mladým Brumbálem a Mlokovou láskou z mládí
A aby se fanoušci měli opravdu na co těšit, vydali nyní Warneři ktratičký trailer k Fantastickým zvířatům 2, který odhaluje název a také obsazení.
Jak je z videa patrné, novým oficiálním názvem filmu je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, což by v přesném překladu mělo být Fantastická zvířata: Zločiny Grindelwaldovy. Zda se ho bude český distributor držet a nebo přijde s nějakým kreativnějším řešením, to v tuhle chvíli nevíme.
Důležitá je samozřejmě fotka, která je ve videu (jak jinak) rozpohybovaná.
fantasticka-zvirata-2-maji-oficialni-nazev-a-mladeho-brumbala-na-prvni-fotce
Řada postav je divákům dobře známá již z jedničky, takže se zaměříme na nováčky. Největší pozornost si na sebe jednoznačně strhává Jude Law jako mladý Albus Brumbál (na fotografii úplně vlevo). Na Credence (Ezra Miller, druhý zleva) se lepí další nováček - tajemná žena Maledictus (Claudia Kim), která je posedlá "krevní kletbou". Mezi další nepředstavené tváře patří i pár uprostřed. Letu Lestrange (Zoë Kravitz) si ti pozornější budou pamatovat jako Mlokovu lásku, která byla v předchozím filmu ukázána na fotografii. Muž, kterého drží, je její snoubenec a Mlokův bratr Theseus (Callum Turner).
Česká premiéra druhých Fantastických zvířat se odehraje 15.11. 2018.