Třikrát a dost, milé dámy. Erotika Padesát odstínů svobody představuje finále

Třikrát a dost, milé dámy. Erotika Padesát odstínů svobody představuje finále
Padesát odstínů svobody - vzácná erotická chvilka z traileru.
Je tu první upoutávka na Padesát odstínů svobody (2018), která možná až příliš prozrazuje, o co ve finále půjde (tedy pokud jste nečetli knižní předlohu). Je v ní nebývale málo erotička a o poznání více dramatických náznaků. Posuďte sami:
Padesát odstínů svobody
Třetí film natočený podle bestsellerů spisovatelky E.L. James zastihuje Christiana (Jamie Dornan) a Anastasii (Dakota Johnson) v době, kdy do toho tak říkajíc praštili a zdánlivě nemusí nic řešit. Je to ale skutečně tak? Na scéně se totiž objevuje architektka romantického sídla v podání Arielle Kebbel, k níž má Christian podezřele blízko. Navíc se na scéně objevuje muž (Eric Johnson), který toužil po Anastasii... A nehodlá se jen tak vzdát.
Závěrečný díl trilogie režíruje stejně jako "dvojku" James Foley. Předchozí dva filmy série natočené podle světoznámého bestselleru utržily při rozpočtu 95 milionů dolarů přes 950 mega. Komerční úspěch se ale nesetkal s ohlasy kritiků.
trikrat-a-dost-mile-damy-erotika-padesat-odstinu-svobody-predstavuje-finale
Padesát odstínů svobody - vzácná erotická chvilka z traileru.
Budeme moci v případě Padesáti odstínů svobody hovořit o důstojném finále? Dozvíme se začátkem února příštího roku, skoro týden před Valentýnem.