Annabelle 2: Zrození zla - první recenze slibují hororovou podívanou roku!

Annabelle 2: Zrození zla - první recenze slibují hororovou podívanou roku!
Annabelle vstoupila do kin před třemi lety a po dvou děsivých štacích V zajetí démonů si diváci slibovali hodně. Výsledkem bylo ohromné zklamání. Snímek si od amerických kritiků na Rottentomatoes vysloužil známku 29%, české recenze se zastavily na 44% a to jediné, co film zachránilo od propadu, byla zvědavost fanoušků žánru. A ta nebyla malá. Film po celém světě vydělal čtvrt miliardy dolarů, což je jednoznačný profit (rozpočet byl pouhých 6.5 milionu). Studio tudíž nemuselo měnit nic. V plusu bylo až až. Někdy jde ale i o kvalitu. Dvojka proto dostala nového režiséra a hle, hned je to jiná písnička!
Annabelle 2: Zrození zla
Na Rottentomatoes je momentálně 13 recenzí a všechny jsou pozitivní, takže si Annabelle drží 100%. Průměrná známka z hodnocení je pak 8.2. První kritici, kteří měli možnost film vidět, velebí chytrou režii, dobré napojení na sérii i celkový fakt, že je snímek o tolik lepší než jeho předchůdce.
Je pravdou, že první ohlasy bývají pozitivnější. Přesto jde o výrazný posun směrem vzhůru a velký příslib toho, že nás čeká opravdu děsivá a kvalitní podívaná. Do českých kin se Annabelle 2: Zrození zla podívá již 10. sprna.