Sony nabízí Danielu Craigovi za další dvě bondovky 150 milionů dolarů

Sony nabízí Danielu Craigovi za další dvě bondovky 150 milionů dolarů
Často jde čistě o peníze. Herec v populární roli chce přidat a tak vypustí do světa pár vět o tom, že už s postavou skončil a nechce o ní slyšet. Když se dostaví dostatečně velká odezva od fanoušků (ve stylu "né, to né, chceme s tebou další díl"), musí studio začít jednat a logickou pákou je zvednutí gáže.
U Craiga to ale nejspíš nebude tenhle případ. Před čtyřmi měsíci odmítl za hraní Jamese Bonda v dalších dvou filmech cca 100 milionů dolarů. Nejmenovaný zdroj tehdy uvedl "Daniel skončil, přesně to řekl vedení studia po dokončení natáčení Spectre. Hodili před něj obrovské množství peněz, ale o to mu nešlo. Říkal lidem po natočení poslední bondovky, že pak skončí, ale studio si pořád myslelo, že by se mohl nechat přemluvit penězi." Nyní studio přitlačilo k nabídce dalších 50 milionů a pořád to prý nestačí. Minimálně se Craig netváří, že by chtěl s Bondem pokračovat a připravuje jiné projekty.
Obrázek článku
Je logické, že by v Sony o Craiga stály. Jeho čtyři bondovky dohromady vydělaly přes tři miliardy dolarů. Jen pro srovnání - bondovky s Piercem Brosnanem, který má také na kontě čtyři filmy, zvládly "jen" 1.4 miliardy.
Je škoda, že Craig končí? Na jedné straně dal postavě nový rozměr a dokázal, že si frčky 007 zaslouží. Ve Spectre už ale přeci jen vypadal lehce unaveně. Předání žezla někomu mladšímu proto možná nebude od věci.
Obrázek článku