Startují KINOBOX PŘEDPREMIÉRY. První peckou bude očekávaný REVENANT Zmrtvýchvstání!

Startují KINOBOX PŘEDPREMIÉRY. První peckou bude očekávaný REVENANT Zmrtvýchvstání!
Leonardo DiCaprio
Necelý rok od uvedení oscarového Birdmana (2014) přináší režisér Alejandro González Iñárritu do českých kin nový film. Dobrodružného REVENANTA Zmrstvýchvstání předchází pověst ojedinělého díla, při jehož vzniku zakusili filmaři s hereckou hvězdou Leonardem DiCapriem v čele drsné rozmary přírody. Natáčelo se při teplotách mínus 40 stupňů celsia, čekalo se na správné světelné podmínky a podobně. DiCaprio dle svých slov několikrát přežil vlastní smrt.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio – REVENANT Zmrtvýchvstání
Jaký je historický film pojednávající o lovcích kožešin, lidské zradě, odplatě a vůli přežít? Dozvíte se na KINOBOX PŘEDPREMIÉŘE, která proběhne v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS ve středu 13. ledna od 19:00. Působivý dojem z jedinečného díla ještě umocní projekce ve zvukovém systému DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu).
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer k filmu:

Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Alejandro González Iñárritu
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.