Deadpool je konečně v pohybu!

Deadpool je konečně v pohybu!
..nic z toho již neplatí a Deadpool si na velkém plátně svoji prořízlou pusu opravdu na špacír pustí! Studio 20th Century Fox oficiálně oznámilo, že se na film můžeme těšit odhadem v polovině února roku 2016. Preprodukce tedy proběhne na začátku příštího roku. Důvodem, proč Deadpoola můžeme vidět už "takhle brzo", je skutečnost, že scénář je hotový již od roku 2010, všechny klíčové role v pozadí filmu jsou rozdané a s Ryanem Reynoldsem se počítá od chvíle, co si Deadpoola na chvilku zahrál v nepříliš nepovedené, ale komerčně poměrně úspěšné komiksovce X-Men Origins: Wolverine.
Ryan Reynolds
| Twentieth Century Fox
Ptáte se proč se vše změnilo a Deadpool dostal zelenou? Odpověď je jednoduchá. Za poslední čtyři roky se komiksové filmy, Marvel i diváci naprosto změnili. Kdybyste své holce před třemi lety řekli, jestli má radši Avengers nebo Strážce Galaxie, tak by na vás koukala jako na blba. Nyní je možné, že byste s ní vedli hodinový rozhovor o tom, proč je Iron Man lepší než Thor. Nepsané zákony komiksů se změnily a je o ně daleko větší zájem než v minulosti. Proto se v 20th Century Fox rozhodli vypustit do světa film, na který bude omezená přístupnost. To pravděpodobně znamená i omezenější rozpočet, kde je ale zase větší šance na návratnost nákladů.
Nicméně Deadpool je jednou z nejlépe napsaných postav Marvel vesmíru (podle mého) a já jen doufám, že se jednou potká i se Spideym, neboť to by byl opravdový nerdgasmus :)
Jak jste na tom vy? Znáte Deadpoola, nebo vám nic neříká?  Pokud jste dosud neměli čest, doporučuji následující video, jenž vám ho trošku přiblíží :)