Agents of S.H.I.E.L.D. představují čtyři nové postavy, které se objeví ve druhé sérii

Agents of S.H.I.E.L.D. představují čtyři nové postavy, které se objeví ve druhé sérii
Dokáží totiž udělat jedinečnou show dokonce jen z nástupu jednotlivých představitelů Avengers a řvaní nadšených diváků to jen dokazuje. Jen se pokochejte. Kromě parádních momentů a epických výstupů herců, tvůrců a komiksových nadšenců jsme se dozvěděli i spoustu nových informací. A to nejen o připravované dvojce Avengers, ale též o televizní tvorbě Marvelu.
Oficiálně se potvrdilo, že se můžeme těšit na čtyři další charaktery v nadcházející sérii Agents of S.H.I.E.L.D. Podíváme se na zoubek i dvěma nováčkům se superschopnostmi.
1. Isabelle Hartley, kterou si zahraje Lucy Lawless
agents-of-shield-predstavuji-ctyri-nove-postavy-ktere-se-objevi-ve-druhe-serii
Už je nám jasné, že Agent Coulson bude muset celý S.H.I.E.L.D. stavět vlastně od začátku. To znamená, že bude muset najmout pár nových lidí a mezi nimi bude i Isabelle. Nevím sice, jak moc je důležitá v komiksové předloze, neboť se mi o ní nedaří najít více než to, že to opravdu umí s nožem, ale v komiksech se jednou Victoria Hand (kolegyně Coulsona) dostala do romantické aférky s ženou jménem Isabelle. Bude to ona?
2. Lance Hunter, kterého si zahraje Nick Blood
agents-of-shield-predstavuji-ctyri-nove-postavy-ktere-se-objevi-ve-druhe-serii-1
Isabelle bude nejspíše agentem, jemuž Coulson nadevše důvěřuje. To samé nejspíš nebude platit u Lance Huntera. V komiksech mu Coulsoun zavolá a požádá ho o pomoc s vystavěním nového S.H.I.E.L.D.u, ale Hunter je ve skutečnosti i agentem S.T.R.I.K.E.u (britské tajné služby).
3. Daniel Whitehall a.k.a Kraken, kterého si zahraje Reed Diamond
agents-of-shield-predstavuji-ctyri-nove-postavy-ktere-se-objevi-ve-druhe-serii-2
A máme tu nového superzáporáka. Whitehall je vůdcem HYDRY, který agentům pořádně zatopí (i když se to k jeho jménu moc nehodí :)). Není jasné, jak ho v seriálu vybarví, ale v komiksech je Kraken opravdu hodně brutálním chlápkem, jemuž dává jeho schopnosti speciální magická helma. 
4. Barbara Morse a.k.a. Mockingbird, kterou si zahraje?
agents-of-shield-predstavuji-ctyri-nove-postavy-ktere-se-objevi-ve-druhe-serii-3
Otazník je tu správně, herečku ještě bohužel neznáme. Alespoň víme to, že S.H.I.E.L.D. podrží další silná ženská postava, která svými bojovými schopnostmi sejme i ty největší drsňáky.