Po Legu ožije i další legendární hračka - Barbie!

Po Legu ožije i další legendární hračka - Barbie!
Lego už se svého filmu dočkalo a s poměrně velkým úspěchem (snímek vydělal téměř půl miliardy!). Nejspíš i proto se společnost Mattel dohodla se studiem Sony a společně hodlají převést panenku Barbie do filmu. Říkáte si, že to není žádná novinka? Že filmů s Barbie je pěkná řádka? Jistě, jenže animáků. V tomhle případě ale půjde o hraný film, konkrétně komedii!
po-legu-ozije-i-dalsi-legendarni-hracka-barbie-1
Natáčení by mělo začít na konci letošního roku a upřímně jsem velmi zvědavá, kdo z hereček se této role ujme. Sama si totiž neumím představit, živou podobu této legendární plastové panenky. Velké modré oči, dlouhé bohaté blonďaté vlasy, větší poprsí, vosí pas, nohy jako dráty do betonu a vysoká... :-) To bude výzva. A myslím, že o diváky je již v tuto chvíli postaráno, protože každý bude chtít vidět, co z projektu vzejde.
po-legu-ozije-i-dalsi-legendarni-hracka-barbie
Autorem scénáře je Jenny Bicks (seriál Sex ve městě) a producenty jsou Walter F. Parkes a Laurie MacDonald. Tvůrci se navíc nechali slyšet, že se ve snímku dočkáme několika podob Barbie. Ty budou vycházet z více jak 150 verzí, kterých se za svých 55 let existence panenka dočkala. Dojít tak může na princezny, mořské pany, sportovkyně a dokonce i na prezidentku...
po-legu-ozije-i-dalsi-legendarni-hracka-barbie-3
No, jsem upřímně zvědavá na výsledek. Zatím mi dostupné informace vyvolávají na tváři pochybovačný úsměv. Ale třeba nás filmaři dostanou.