Saoirse Ronan v nových Star Wars?

Saoirse Ronan v nových Star Wars?
| Focus Features
Podle posledních žhavých drbů si hvězda romantické sci-fi Hostitel Saoirse Ronan čte scénář k novým SW a uvažuje o zatím neznámé roli. Podle Twitteru se ale bude jednat o záporný charakter a o to je to zajímavější.
Saoirse Ronan
Hanna (2011) | če
Webovky se taky drží svých původních zvěstí o účast Benedicta Cumberbatche: "Nevěřte nikomu, kdo říká, že Benedict se ve filmu neobjeví. On v něm bude, a to určitě. Dokonce bude ve všech třech snímcích. Pamatujete, když Cumberbatch roky zapíral, že nehraje Khana ve Star Treku? Tohle je ta samá situace. Pointou je, že "lhal" již předtím a rozhodně bude lhát znova. Ještě jednou, protože to stojí za zopakování, Benedict Cumberbatch bude v nových Star Wars filmech. Technicky je jeho role v epizodě VII malá, ale rozšíří se v epizodách VIII a IX." 
Benedict Cumberbatch
| Focus Features
No, záleží asi na každém, jak se rozhodne s touto "důvěryhodnou" informací naložit, ale vypadá to, že J.J. Abrams našel v sympatickém Britovi oblibu a jen tak se ho nevzdá, takže jeho účast není zase tak nemožná. Latino Review dále tvrdí, že Lucasfilm hledá lokace pro natáčení některé z úvodních scén snímku i v Las Cruces, Novém Mexiku. Většina filmování se nicméně odehraje v Londýně. Co myslíte vy? Máme s Benedictem a Saoirse počítat?