Dostane Hugh Jackman za další čtyři filmy s Wolverinem 100 milionů dolarů?

Dostane Hugh Jackman za další čtyři filmy s Wolverinem 100 milionů dolarů?
Není se proto čemu divit, že si Foxové chtějí Jackmana ještě nějakou dobu podržet. A nemají malé plány. Podle zatím neověřených zpráv nabídli Jackmanovi 100 milionů dolarů za další čtyři štace. Není jasné, zda je řeč o sólovkách, týmovkách, nebo o nějakém tom čestném výstupu, ale pro Jackmana by mělo jít o nabídku snů. Wolverine je jeho oblíbenec a zřejmě by roli hrál i zadarmo. Takže dostat sto míčů pro něj bude příjemný bonus.
dostane-hugh-jackman-za-dalsi-ctyri-filmy-s-wolverinem-100-milionu-dolaru
Je otázkou, jestli diváci nebudou chtít nějakou novou (třeba i mladší) tvář, ale osobně bych na to nesázel. Jackmanovi role skutečně sluší, jen by to do budoucna chtělo posílit na zuřivosti a vykašlat se na vnitřní démony. Nějaký ten osobní konflikt není ke škodě, ale akční Wolverine je to pravé ořechové.
UPDATE: Sám Jackman zprávu o 100 milionech popřel a ani by prý o takovou nabídku nestál. Dle jeho slov byl vždy dobrý důvod, proč se k postavě Logana vrátit a podobnou volnost myšlení by pevná smlouva se sto miliony neumožňovala, což by Wolverineovi a jeho fanouškům neudělal.
Víte že...
... původně měl Wolverinea v prvních X-Menech hrát Dougray Scott? Kdyby se bývalo natáčení neprolínalo s Mission: Impossible II., byla by role jeho.