Filmová komedie Revival bude mít světovou premiéru v Karlových Varech

Filmová komedie Revival bude mít světovou premiéru v Karlových Varech
Alice Nellis "režíruje" focení plakátu ke snímku Revival.
„Světovou premiéru plánujeme pojmout ve stylu, který si film zaslouží,“ prozrazuje plány Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm, která bude Revival distribuovat do kin. „Revival uvedou sami herci a tvůrci filmu a na účastníky premiérového večírku čeká jedno překvapení. Možná totiž vystoupí kapela Smoke,“ prozrazuje dále Palán.
Miroslav Krobot, Marián Geišberg, Bolek Polívka, Karel Heřmánek
| BontonFilm
Miroslav Krobot, Bolek Polívka, Karel Heřmánek a Marián Geišberg hrají v Revivalu kamarády, jejichž rocková skupina se rozpadla v roce 1972, a kteří se rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Každý má k tomu své důvody a každý z nich si stačil nastřádat své vlastní osobní průšvihy. Ve středu dění proto není jen návrat kapely na pódia a s tím spojená zábava, ale i život všech jejích členů. V dalších rolích Revivalu se představí Zuzana Bydžovská, Vojta Dyk, Jenovéfa Boková nebo Richard Genzer.
Miroslav Krobot, Marián Geišberg, Bolek Polívka, Karel Heřmánek, Alice Nellis
Alice Nellis "režíruje" focení plakátu ke snímku Revival.
„Revival je komedie o rockenrolu a o jednom podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl,“ říká režisérka Alice Nellis. Do kinodistribuce vstoupí film 11. července letošního roku.