Konečně na place: Nové fotky z natáčení třetí série seriálu Sherlock v Bristolu

Konečně na place: Nové fotky z natáčení třetí série seriálu Sherlock v Bristolu
Benedict Cumberbatch
Sherlock | BBC
Článek je bez spoilerů, o což se studio BBC vždy dokáže zaručeně postarat (jediný, kdo mě napadne, když se tak zamyslím, že po sobě stejně dobře "uklízí", je tajnůstkář Christopher Nolan), takže se nemusíte bát, že byste si omylem přečetli něco, co by vám později zkazilo zážitek. Můžeme tedy pouze hádat, co Benedict Cumberbatch dělal zrovna v Bristolu na Portland Square, ale minimálně je jasně potvrzené, že již v prvním díle se dočkáme znovuzrození detektivního hrdiny.
Většina dosavadních scén byla natáčena v Cardiffu, ale Portland Square bylo zvoleno kvůli speciální scéně. Abych pravdu řekl, o Sherlockovi je těžké psát, především právě kvůli tomu, že BBC se opravdu snaží držet jazyk za zuby a nedávat fanouškům jakékoli konkrétnější informace. Sem tam nějakou tu fotku vypustí, aby rozvířila vody a poťouchla fandy k vymýšlení nových teorií, co vedlo k dané akci na fotce, ale to je asi tak vše. Přesto by byla škoda, kdyby nedostatečná znalost zápletky byla příčinou, proč by se tyto fotky nedostaly i na náš web a je rozhodně sympatické znovu vidět Benedicta v jeho klasickém "sherlockovském" kabátu s typickou šálou a účesem:
nove-fotky-z-nataceni-sherlocka-v-bristolu
nove-fotky-z-nataceni-sherlocka-v-bristolu-1
konecne-na-place-nove-fotky-z-nataceni-treti-serie-sherlock-v-bristolu
konecne-na-place-nove-fotky-z-nataceni-treti-serie-sherlock-v-bristolu-1
konecne-na-place-nove-fotky-z-nataceni-treti-serie-sherlock-v-bristolu-2
Nakonec si ten malý spoiler, který tak trochu prozrazuje, co se stalo v dechberoucím finále druhé série Sherlocka, neodpustím. Takže kdo zatím všech šest dílů nemá zkouknuto, přestaňte číst. Myslíte, že onen Benedictův/Sherlockův krvavý nos na fotce má na svědomí Martin/John, když zareaguje na Sherlockovo vykouknutí zpoza stolu a výkřik: "Stayin' Alive!" ? 
Jinak je oficiálně potvrzeno, že Amanda Abbington (fotografie nahoře) bude hrát zatím neznámou roli. Je dost možné, že si zahraje další partnerku Dr. Watsona, neboť je i ve skutečném životě partnerkou Martina Freemana.