Roy z Partičky IT Chris O'Dowd se připojuje ke štábu komiksového Thora

Roy z Partičky IT Chris O'Dowd se připojuje ke štábu komiksového Thora
| BontonFilm
Chris O'Dowd
| BontonFilm
Velkým důvodem je samozřejmě ulítlá komedie Ženy sobě (2011), která Chrise představila jako nejmilejšího policistu na světě. Od té doby jeho kariéra jenom stoupá. Nyní by si měl podle posledních zpráv střihnout menší cameo roličku v připravovaném sequelu boha blesku s názvem Thor: Temný svět (2013). Není vůbec jasné, jak postavu bude hrát, nebo jestli si prostě zahraje náhodného "chodce č. 47". 
Thor: Temný svět
"Chtěl bych zkusit akční film, ale nevím, jestli bych se u něj nezačal smát. Miluji akční snímky, ale nedokážu si dost dobře představit, že bych v něčem takovém opravdu mohl něco akčnějšího hrát. Čistě ze srandy jsem natočil jednu scénu pro Thora, což mě hrozně bavilo a jsem opravdu nadšený z toho, že se objevím v superhrdinském filmu." odpověděl Chris v jednom z rozhovorů na otázku, zda by chtěl komedie vyměnit za akci a přestřelky.
Těžko říci, proč se reportér více nezajímal právě o to, v jaké roli se na Chrise máme těšit, ale možná, že je lepší, když se prostě necháme překvapit. Thor: Temný svět by měl do kin dorazit 7. listopadu a znovu se v něm představí Chris Hemsworth AKA Thor, Natalie Portman i Tom Hiddleston alias Loki.