Přestože se blíží remake, Sam Raimi má jasno: "Evil Dead 4 bude!"

Přestože se blíží remake, Sam Raimi má jasno: "Evil Dead 4 bude!"
Smrtelné zlo 2 | Renaissance Pictures
Smrtelné zlo 2
| Renaissance Pictures
Nikdo si zatím nemůže být jistý, ale vypadá to, že remake Evil Dead aka Lesního ducha (1981), brutálního, bláznivého, krvavého a hlavně kultovního snímku Sama Raimiho, který do kin přijde co nevidět, by mohl patřit k tomu lepšímu, co v rámci předělávek vzniklo. Ale i přesto, že do kin jde zmíněný restart, nechal se Sam slyšet, že již letos v létě napíše se svým bratrem scénář ke třetímu pokračování původní série.
Je to velmi překvapivý krok, neboť se opravdu často nestává, aby filmová série dostala čtvrtý díl a v relativně stejném časovém období se dočkala i moderního remaku. Raimi konečně podlehl nekonečným dotazům všech fanoušků, zda "se ještě dočkáme Evil Dead 4" a vyslal do světa jednoznačnou odpověď: "Hrozně rád bych zase pracoval na téhle hororové sérii. Můj bratr a já na čtyřce začneme dělat již v létě," nechal se slyšet Sam, jemuž do kin momentálně jde pohádkový Mocný vládce Oz (2013).
prestoze-se-blizi-remake-sam-raimi-ma-jasno-evil-dead-4-bude
Záběr z mládí: Bruce Campbell a Sam Raimi v období natáčení prvního dílu Evil Dead
Bratr, kterého Raimi zmiňuje, je s velkou pravděpodobností jeho starší sourozenec Ivan Raimi, s nímž již spolupracoval na ujeté (v dobrém slova smyslu) Armádě temnot (což je třetí díl Evil Dead) nebo čtyři roky starém hororu Stáhni mě do pekla. Jeho druhý bratr Ted je spíše hercem (na chvilku si ho budeme moci užít i v Mocném vládci Oz, kde má cameo roličku).
Otázkou dne je: Vrátí se spolu s třetím pokračováním Evil Dead i hlavní představitel série Bruce Campbell? Bruce už není v takové kondici, jako kdysi a na čele mu přibylo pár vlásek. Přesto si to bez něj neumím představit.