Juliette Binoche si možná pohraje s Godzillou za asistence Franka Darabonta

Juliette Binoche si možná pohraje s Godzillou za asistence Franka Darabonta
Zatím posedním jménem, které se objevilo mezi již oznámenými herci k dlouho očekávanému (a odkládanému) snímku Godzilla režiséra Garetha Edwardse (Monsters / 2010), je Juliette Binoche. Ta by se mohla připojit ke jménům jako Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston a Elizabeth Olsen.
Juliette Binoche
Snímek je založený na klasickém monstru od společnosti Toho. Jedná se o světově nejznámější filmovou příšeru, která se objevila ve více jak 25 filmech, televizních seriálech, počítačových hrách i knihách. Nový snímek vzniká pod záštitou studia Legendary Pictures spolu s Warner Bros., kteří se postarají o celosvětovou distribuci filmu, vyjma Japonska, kde tuto roli převezme Toho.
juliette-binoche-si-mozna-pohraje-s-godzillou
Premiéra je v plánu na květen 2014 a samozřejmě ve formátu 3D. Filmaři u nového zpracování slibují návrat ke kořenům, a to v drsném a realistickém stylu. Scenář původně napsali David Callaham, David S. Goyer a Max Borenstein, nově ho přepracovává Frank Darabont (ano, ten Frank Darabont, neboli scenárista/režisér Vykoupení z věznice Shawshank a Zelené míle).
Víte že...
... na restaru slavného ještěra pracují scenáristé již od roku 2010?