Po Lisbeth nás David Fincher seznámí s další komplikovanou ženou

Po Lisbeth nás David Fincher seznámí s další komplikovanou ženou
Muži, kteří nenávidí ženy | če
Scénář vychází ze stejnojmenného thrilleru Gillian Flynn a o produkci se postarají Reese Witherspoon, Bruna Papandre a Leslie Dixon.
Rooney Mara
Muži, kteří nenávidí ženy | če
Napínavý příběh mrazící v každém okamžiku napíná nervy k prasknutí a na každém kroku vás něčím překvapí. Amy a Nick Dunnovi slaví 5. výročí sňatku. Dárky jsou zabalené a rezervace v hotelu na oslavu je hotová. Ale pak Nickova krásná a inteligentní manželka zmizí z jejich pronajatého domu v Mississippi... Nick se ocitá pod tlakem policie i Amyiných rodičů a začíná plout na vlnách lží, klamů a nevhodného chování. Je vyhýbavý a zahořklý, ale je skutečně vrah? Policisté se přibližují a každý pár ve městě se ptá, jak moc dobře zná toho, koho miluje. Nick trvá na své nevinně a jeho sestra - dvojče Margo - stojí při něm. Ale pokud Nick Amy nezabil, kde jeho žena je? A co zůstalo v té stříbrné krabičce schované v zadní části její skříně? A bylo jejich manželství skutečně tak dokonalé? Oba manželé měli svá tajemství...
David Fincher, Jesse Eisenberg
The Social Network | Columbia TriStar
Tak uvidíme, čeho se od Finchera dočkáme. Každopádně má režisér stále v hledáčku 20 000 mil pod mořem a podle všeho má tento projekt přednost a Gone Girl přijde na řadu až pak. Každopáně by mohlo jít o velmi dobrý thriller, ve kterém by mohli dostat obrovský prostor vynikající herci.