Zahraje si looper Joseph Gordon-Levitt v připravovaném remaku Godzilly?

Zahraje si looper Joseph Gordon-Levitt v připravovaném remaku Godzilly?
Joseph Gordon-Levitt
Nová nabídka, která prý přilítla na Josephův stůl, je remake, o němž se mluví již delší dobu. Řeč je o další Godzille. Americký "originál" (pravý japonský u nás zná jen opravdu málo lidí) z roku 1998 byl pohroma a i když se našlo několik scén, jež stály za zapamatování, rozhodně se do paměti nevryl tak, jak se očekávalo. A proto se nakonec rozhodlo, že na remake Godzilly přeci jen dojde a její reputace se s trochou štěstí napraví. A Josephovi byla nabídnuta hlavní role. 
Krátký teaser nové Godzilly, který byl přehrán na Comic Conu a jehož cílem byla hlavně prezentace monstra, sklidil velké ovace, ale samotný projekt ještě ani nemá pořádný scénář či herecké obsazení. Uvidíme, zda Joseph nabídku příjme. Studio se samo nicméně rozhoduje a ve hře na titulní roli je i Henry Cavill (nový Superman), takže uvidíme kdo z nich nakonec "vyhraje".
Joseph Gordon-Levitt
Looper
Internetem navíc proběhly zvěsti o tom, že by Marvel chtěl Gordona-Levitta i do hlavní role ve svých Guardins of the Galaxy (2014). Což je zvláštní hlavně proto, že se o Josephovi mluví i v souvislosti s budoucími filmy DC comics.
Jste rádi, že se Hollywoodská studia o Josepha konečně začala zajímat nebo Vás tahle stoupající hvězda prozatím nechává chladným?
Víte že...
... Gordon-Levitt doslova nesnáší hype, který se točí okolo Hollywoodu a celebrit? „Celý koncept celebrity mě pěkně štve. Je to takový zvláštní pocit, když vás lidé na ulici poznávají. Učitelé a astronauti jsou dle mého mnohem úžasnější než herci. Před sto lety bývali herci chudí a celebritami byli králové a královny. Teď je všechno jinak. Nemyslím si, že je to zdravé."