Blu-ray novinky: Milovníci limitek se mají na co těšit!

Blu-ray novinky: Milovníci limitek se mají na co těšit!
Doba se mění. Zatímco před pěti lety jsme museli doslova škemrat u tuzemských distributorů, aby nám nějakou tu zahraniční specialitku dotáhli na český trh, dnes už si sem cestu razí podstatně větší počet edic. Hardcore sběratelé sice stále musí žhavit zahraniční dráty (především Japonci jsou v rámci limitek nedostižní), na klíčové hráče sezóny už ale člověk zpravidla u nás narazí. V nejbližší době se připravuje hned několik zásadních kousků, které by vám neměli ujít.
Začneme limitovanou edicí ke sci-fi Já, robot (2004). Ta nabídne speciální verzi filmu ve 3D, dva disky (druhý bude pravděpodobně bonusový) a hlavně hlavu Sonnyho jako obal. Pokud je vám tahle edice povědomá, nepletete se. Již kdysi vyšla jako DVD limitka v Japonsku. Kdo po ní toužil, má nyní šanci.
Já, robot, (před)Běžná cena s DPH: 1 999 Kč
blu-ray-novinky-milovnici-limitek-se-maji-na-co-tesit-3
Druhá je na jídelníčku speciální limitovaná edice Titanicu (1997) Jamese Camerona. Edice bude čítat čtyři disky, přičemž na prvních dvou bude film ve 3D, na třetím 2D varianta a čtvrtý disk bude ryze bonusový. Vše ve krásném papírovém obalu, v němž naleznete krom filmu i sběratelské materiály v podobě kopie lodního menu, návrhů kostýmů a bookletu s nezveřejněnými fotografiemi. Doporučujeme neváhat, do prodeje po celém světě putuje pouhých 1000 kusů.
Titanic, (před)Běžná cena s DPH: 1 499 Kč
blu-ray-novinky-milovnici-limitek-se-maji-na-co-tesit-2
Za zmínku určitě stojí i Muži v černém3 (2012), kteří budou v rámci limitky disponovat stylovou soškou jednoho z chlastajících/hulících červů. Pro fanoušky sérii jednoznačná povinnost, která má jedinou (zato docela podstatnou) vadu na kráse: Stojí stejně jako bonusově podstatně našlápnutější Titanic.
Muži v černém 3, (před)Běžná cena s DPH: 1 499 Kč
blu-ray-novinky-milovnici-limitek-se-maji-na-co-tesit-1
No a nakonec tu máme specialitku k Temný rytíř povstal (2012), která nepochybně rozechvěje všechny fanoušky netopýřího muže. V trailerech slibuje Bane Batmanovi konec, čehož se Warneři chytli a chystají nám maximálně cool edici s rozšlápnutou maskou. Limitka bude obsahovat (stejně jako edice k Temnému rytíři / 2008) dva disky, z toho jeden bude ryze bonusový.
Temný rytíř povstal, (před)Běžná cena s DPH: 1 199 Kč
blu-ray-novinky-milovnici-limitek-se-maji-na-co-tesit