Nominační večer 2011: Lásko, bože lásko!

Nominační večer 2011: Lásko, bože lásko!
Jakub Žáček a Ester Kočičková budou letos moderovat poprvé spolu, i když se dobře znají z divadla, či pořadu Na stojáka
Skladbu „Lásko, bože lásko“ s orchestrem Václava Hybše v produkci Karla Vágnera a Pavla Šmerdy nazpívali Tereza Aster Vágnerová a Viktor Dyk. Písnička se natáčela ve Studiu Hostivař pod dohledem Zdeňka Šikýře.

Natáčelo se v žižkovských ateliérech Pokrok, na tricích  pracoval za postprodukční Studio Pokrok Tomáš Gaisler. Zajímavostí je, že spot je natočen na highspeed kameru, která v reálném čase zaznamená oproti normálním 24 okénkům za sekundu napříkad 1000 okének (rozuměj fotografií) za sekundu. 
Krátká televizní verze 25 sekund :
nominacni-vecer-2011-lasko-boze-lasko
Jakub Žáček a Ester Kočičková budou letos moderovat poprvé spolu, i když se dobře znají z divadla, či pořadu Na stojáka
Zároveň na světlo probleskly první informace o samotném nominačním večeru. Jak je z ukázky jasné, bude celý večer věnován lásce a jejím nejrůznějším podobám – od partnerské, přes rodičovskou až po filmovou. Ceny proto budou předávat mj. Tereza VoříškováKryštofem Hádkem, kteří zazářili v obou dílech Bobulí, Daniela Kolářová se svým synem Šimonem Ornestem, Klára IssováMarkem Taclíkem (Grandhotel), Ondřej MalýKristínou Farkašovou (loni vítězná Pouta) a celá řada dalších podobně složených párů. Písničky o lásce zazpívají mj. Anna Polívková, Iva Pazderková, Vojtěch Lavička a zatím blíže nespecifikovaný exkluzivní slovenský host.
Nominační večer Českého lva uvede 4. února 2012 v přímém přenosu program ČT2.
Dlouhá televizní verze 50 sekund :