Marion Cotillard a Joseph Gordon-Levitt v novém Batmanovi

Marion Cotillard a Joseph Gordon-Levitt v novém Batmanovi
Marion Cottilard v Počátku | Warner Bros.
Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt | 2010 Gato Negro Films
Předně se zdá, že to u Warnerů myslí vážně s dalším restartem, o kterém jsme vás již informovali – v tiskových prohlášeních se totiž ohánějí formulkou, že The Dark Knight Rises bude „impozantním zakončením legendy o Temném rytíři“. Je to sice škoda, ale tak pořád lepší pořádná trillogie, než něco delšího a horšího.
Ale k hercům. Cotillard se obejví v roli Mirandy Tate, jež je členkou představenstva Wayne Enterprises. Miranda bude horlivě pomáhat truchlícímu Bruci Wayneovi s obnovou filantropické práce jeho otce pro Gotham. Gordon-Levitt nebude hrát (ač se o tom často spekulovalo) Jokera, ani jiného podobně vyšinutého padoucha. Dostal na starost postavu Johna Blakea, policisty v Gotham City, jemuž připadne zvláštní úkol pod velením komisaře Gordona.
Marion Cotillard
Marion Cotillard
K opětovnému obsazení herců Nolan uvedl: "Když spolupracujete s tak talentovanými lidmi jako jsou Marion a Joe, není žádným překvapením, že se s nimi chcete pracovně setkat znovu. Okamžitě jsem na ně s rolemi Mirandy a Blakea myslel a těším se na naši novou spolupráci."
V hlavní dvojroli Bruce Waynea/Batmana tradičně Christiana Balea, Anne Hathaway ztvární roli Seliny Kyle a Tom Hardy bude hrát Banea. The Dark Knight Rises by měl do českých kin dorazit 26. července 2012.