24 hodin konečně míří do kin

24 hodin konečně míří do kin
24 hodin | 20th Century Fox Television
Kiefer Sutherland
24 hodin | 20th Century Fox Television
Dost možná tu bude i snaha svézt se na tématicky spřízněné Smrtonosné pasti, jejíž natáčení by též mělo brzy odstartovat pod hlavičkou Foxů. Podstatné pro fanoušky Jacka Bauera je nicméně to, že si před nedávnem zavolali hvězda pořadu Kiefer Sutherland a producent seriálu Brian Grazer a shodli se na tom, že příští rok poženou celovečerák do produkce. Něco takového naznačil Sutherland již před pár měsíci v talk show The View. Tehdy se mluvilo o spolupráci s režisérem Tonym Scottem (Poslední skaut, Nezastavitelný) a točit se mělo podle scénáře Billyho Raye. Ray ale prý nepřišel s dostatečně nosnou myšlenkou, takže jeho scénář padl a Scott se zatím nevyjádřil.
V ideálním světě by se Jack setkal na jedné scéně s Johnem McClanem. Ale tenhle vlhký sen všech fanoušků akčního filmu, který by se 100% v pokladnách kin zaplatil, nikoho u Foxů (bůh ví proč) nenapadl.

Kinofilm by každopádně Jackova razantní osobnost určitě snesla. Tak snad se těch filmových 24 hodin dočkáme dřív, než nám Sutherland zešediví.
Kiefer Sutherland
24 hodin | 20th Century Fox Television
UPDATE:Kiefer Sutherland v nedávném rozhovoru prozradil, že je již téměř hotový scénář a brzy by tudíž mělo odstartovat natáčení. "Největší potíž jsme měli s tím, jak koncept 24 hodin nacpat do dvouhodinového celovečeráku. Nakonec jsme přišli s uspokojivým řešením," nechal se slyšet Sutherland, na jehož neutuchajícím nadšení je patrné, že se Jacka Bauera jen tak nevzdá.