Noc reklamožroutů dnes v Brně

Noc reklamožroutů dnes v Brně
noc-reklamozroutu-dnes-v-brne-1
První Noc reklamožroutů se v zahraničí poprvé uskutečnila před 30 lety a za dobu své existence si zajistila stabilní základnu fanoušků. Ani v česku není nouze o milovníky reklam. Letošní program nabízí pět a půl hodinovou sérii téměř 500 reklamních spotů z 54 zemí světa. Je to dle slov samotných pořadatelů výběr „nejlepšího i nejhoršího z toho, co reklamní agentury, tvůrci a zadavatelé vymysleli“. Brněnská Noc reklamožroutů startuje dnes v 19:00 v Palace Cinemas Velký Špalíček, přičemž nebude chybět after party a bohatý doprovodný program (taneční vystoupení, módní přehlídka, hudební show, DJs Radia Krokodýl). Cena vstupného je 199 Kč pro studenty a 299 Kč pro dospělé.
Mezi nejoceňovanější reklamy letošního ročníku patří spoty pro Nespresso, ve kterém improvizují George Clooney a John Malkovich (ke zhlédnutí zde, zde a zde).
A co vy, jaké jsou vaše oblíbené reklamy s celebritami? Já osobně s láskou vzpomínám na mladého Arnolda, nikdy mě neomrzí propagace BMW od dua John Woo/Clive Owen a oceňuji způsob, jakým v poslední době Bruce Willis propaguje vodku, do které investoval.