David R. Ellis si bude užívat s 3D žraloky

David R. Ellis si bude užívat s 3D žraloky
david-r-ellis-si-bude-uzivat-s-3d-zraloky-1
David R. Ellis je muž dvou tváří. Jako pomocný režisér se podílel na řadě různorodých filmů - Harry Potter a Kámen mudrců, Vodní svět, Matrix Reloaded nebo Lovec policajtů. Coby hlavní režisér se Ellis etabloval především v hororovém žánru - Nezvratný osud 2, Hadi v letadle, Asylum a Nezvratný osud 4. Není se tak čemu divit, že snímek Shark Night 3D (neboli „Noc žraloků 3D“) připadl právě jemu. Scénář napsali společně debutující Jesse Studenberg a Will Hayes a natáčet by se mělo toto léto v Louisianě. Produkci si vzala na starost trojice Mike Fleiss, Chris Briggs a Lynette Howell, přičemž Fleiss a Briggs společně již produkovali žánrové souputníky Hostel a nový Texaský masakr motorovou pilou.
Ellis bude natáčet stejnou kamerou, jako dělal čtvrtý Nezvratný osud a doufejme, že zúročí své zkušenosti druhého režiséra z natáčení filmů Dokonalá bouře a Útok z hlubin.
Víte že?...
... v případě Útoku z hlubin se oba hlavní představitelé po celou dobu natáčení pohybovali mezi opravdovými žraloky? Byli chráněni pouze kroužkovým brněním pod neoprénem.